-A +A

Om

Sök efter filmer, teveprogram, musik, e-böcker, dataspel och sport – lagligt, snabbt och enkelt. Sök på ditt eget språk.

Det kan vara svårt att hitta lagligt innehåll på nätet som till exempel film, teveprogram och e-böcker. Många webbplatser med olagligt innehåll ser seriösa ut och det kan vara svårt att skilja mellan vad som är lagligt och inte.

Streamalagligt.se är portalen där du söker efter lagliga webbtjänster för musik, film och teveprogram, e-böcker, dataspel och sportevenemang. Den ger snabb och enkel tillgång till lagliga webbtjänster.

EU:s forskning och studier visar att många medborgare i EU inte vet var man hittar lagligt digitalt innehåll. Vi har därför skapat Streamalagligt.se som en gemensam plats med ett lagligt utbud i Sverige, så att du snabbt och säkert hittar rätt.

Med Streamalagligt.se får du en bra överblick över vilka lagliga möjligheter som finns i Sverige. Den innehåller information och statistik som är användbar för medborgare och företag.

Vem står bakom Streamalagligt.se?

Patent- och registreringsverket (PRV) är centret för immateriella rättigheter. Vi arbetar för ökad innovation och tillväxt i Sverige.

Med Streamalagligt.se hoppas vi att du ska finna ett intressant och spännande utbud av lagligt innehåll på nätet.


Välkommen!Läs mer05/04/2018

Streama lagligt

Lär dig mer om streaming och upphovsrätt.

Det ska vara lätt att göra rätt. Därför v...

Läs mer

05/04/2018

Filmer

PRV:s kampanj för att minska olaglig streaming.

Varje år tjänar kriminella nätverk mil...

Läs mer

05/04/2018

Aktuella rättsfall

Uppmärksammade rättsfall kring streaming och upphovsrätt.  Några av de mest uppmärksammade ...

Läs mer